Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 »

Screen-Shot-2014-12-15-at-10.55.30-AMВчора в коворкінгу Consensus (Маунтін-В'ю, Каліфорнія) відбулося відкриття «Університету Блокчейна».

Даний захід складався з кількох презентацій, які мали мету ознайомити відвідувачів з навчальною програмою та обгрунтувати для них необхідність навчання в області розробки додатків для біткойн-блокланцюгів.

На відкритті були присутні близько 75 осіб. Спонсорами заходу виступили компанії Koinify, Skuchain і China Fortune Land Development (займається інвестиціями в нерухомість). Навчання «курсом по блокланцюгам для серйозних розробників» в «Університеті Блокчейна» почнеться 10 січня 2015 і триватиме десять тижнів.

Перша половина програми буде сконцентрована на основах створен ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

japЯпонський сервіс обміну біткойнів bitFlyer уклав угоду з популярним сервісом бонусів, що дозволить клієнтам отримувати свої виплати в біткойнах. Остання спроба біткойн-біржі привернути увагу японців до біткойнів полягала в укладенні договору з PointTown, великим сайтом для отримання бонусів.

Користувачі сайту можуть отримувати різні винагороди за виконання таких дій, як онлайн-шоппнінг, заповнення клієнтських анкет або підписка на послуги. Винагороди видаються у вигляді бонусних балів, які можна потім витратити в більш ніж 20 магазинах, або в таких сервісах, як iTunes, Amazon, LINE, Rakuten, Suica, T-Point, а також на бонусні милі в ANA. В даний час PointTown пропонує нагороди в розмірі від 0,0211 біткойна за 10000 бонусних очок до 0,2422 біткойна за 200 тисяч очок.

З урахуванням того, ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

Снимок экрана 2014-12-18 в 17.57.30Вчорашній дожі на денному графіку ніка не вплинув на настрої на ринку, хоча і привів до збільшення внутрішньовенної волатильності і підвищеними обсягами торгів. У підсумку біткойн на даний момент втрачає в ціні 2,5%.

Сьогодні, по суті, ми досягли мети зниження в районі $ 300, мінімальне значення ціни було $ 304. Під час сьогоднішніх торгів обсяги значно вище середніх, що свідчить про спробу биків поміняти ситуацію. Все начебто добре, навіть відскочили від мінімумів дуже логічно, тільки зараз на H4 графіку намалювалася фігура трикутника, яка дивиться якраз вниз. І по настрою цей вектор спрямований нижче $ 300. При пробої $ 300 мета продавців знаходиться в районі $ 284.

... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

11404Філіппінський сервіс з обміну та переказів біткойнів Coins.ph додав послугу «миттєвого переказу» в список своїх опцій, що дозволить одержувачам знімати надіслані кошти прямо в банкоматі.

За допомогою мобільного додатку компанії клієнти по всьому світу можуть направляти біткойни прямо з банкомату, а їхні друзі або родичі зможуть тут же знімати їх. Гроші також можуть направлятися з балансів на веб-гаманцях Coins.ph. Для здійснення такої послуги фірма об'єднала зусилля з сервісом eGive Cash філіппінського Security Bank. Будь-яка людина, що отримує гроші за допомогою цього сервісу може знімати готівку в будь-якому з банкоматів цього банку. По всій країні налічується 450 таких банкоматів, і для користування послугою не потрібна ні карта, ні банківський рахунок.< ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

lowendОстаннім часом біткойн починає здаватися дуже поганим інвестиційним об'єктом для сторонніх спостерігачів або гравців на підвищення. Але етап продажу вже майже підійшов до кінця.

Протягом декількох днів очікується оновлення ринкових трендів, яке змусить трейдерів забути про події останніх місяців.

Як повідомлялося раніше, часовий інтервал з 17 по 29 грудня був відзначений як «високоенергетичний» період, який найімовірніше покладе край грі на зниження. Однак, 17 грудня вже настало, і торги закрилися на позначці 325 $, що досить близько до передбаченої ціною в 316 $.

c1

На даному графіку, складеному днем раніше, червона стрілочка вказує на підтримку ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

putinПісля епічного падіння вартості російського рубля Володимир Путін оголосив у четвер, що Росія використовуватиме біткойни в якості національної валюти.

«Коли я побачив, що Майкрософт приймає біткойни, я подумав, "Ей, якщо біткойни скам, Майкрософт знало б це"» - сказав Путін на підсумковій прес-конференції в четвер

Багато хто називає це відчайдушною спробою повернути фінансову стабільність в Росії.

Джерело: dailyhashrate

Переглядів: 462 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Втретє компанія Ford випустила щорічну доповідь про світові тенденції, в якому описала зростаючий вплив так званого покоління Z, чий час випав на епоху технологічного буму. Як одну з найбільш популярних тенденцій цього покоління, автори доповіді «Looking Further with Ford 2015 Trends» виділили криптовалюту біткойн. На думку фахівців Ford, біткойн став одним з важливих інструментів життя сучасної людини.

Директор відділу дослідження глобальних споживчих тенденцій і прогнозування в Ford Motor - Шеріл Коннеллі пояснила, що в доповіді розглядається прогнозування можливих користувацьких тенденцій на 2015 рік, які компанія збирається враховувати в своїх комерційних активностях в майбутньому, щоб не ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Messaging on cellphoneСтудент-комп'ютерник з Нідерландів розробив дешевий у використанні і стійкий проти цензури додаток для обміну повідомленнями, побудований на основі технології блокчейна. Криштоф Окупскі з Університету Ейндховена розробив цей проект як дипломну роботу.

25-річний студент вважає, що цей додаток дозволить уникнути цензури, обійти обмеження на свободу слова. Можливі й економічні перспективи проекту. Основна ідея програми проста. Він підключається до локального біткойн-гаманця користувача, і передає повідомлення, закодоване в біткойн-транзакціях.

Оскільки ці операції переказу коштів відбуваються між адресами, які належать користувачеві, вони залишаються в його розпорядженні. Таким чином, всі витрати зводяться до мінімальних комісійних. Для того, щ ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Google_Top_1.jpgГігант пошуку Google назвав найпопулярніші запити 2014 року, представивши увазі громадськості кілька списків «топ-10» для самих трендових пошуків в національному та світовому масштабі.

Google ранжує найпопулярніші пошукові запити по «категоріям». У категорії «Що таке ...?», За допомогою яких користувачі отримують нові знання та інформацію в інтернеті, запит про біткойни посів четверте місце в світовому масштабі.

Топ-10 запитів у категорії «Що таке ...?» («What is ...?»)

Що таке Ебола?
... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

Канадець Дарвін Рамон створив послугу, яка дозволяє проводити розрахунки за всіма кредитними платежами в криптовалюті. Платформа під назвою YesToBitcoins.com дозволяє погашати кредити на картах American Express, MasterCard і VISA. Поповнення карт інших платіжних систем можливо тільки за допомогою фіатних грошей.

Ініціатива створення сервісу пов'язана з тим, що у вкладників є можливість погашати кредити біткойнами, але банки поки не готові надати їм таку опцію.

Для того, щоб перевести гроші на карту, користувач повинен вибрати тип платіжного інструменту (Visa, MasterCardілі American Express), вказати суму, яку він збирається внести, і підтвердити транзакцію.

Всі перекази здійснюються через Bitpay. Компанія гарантує безпеку переказів, а також здійснює конвертацію криптовалюти в канадсь ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)