Головна » 2014 » Грудень » 14 » Без допомоги - тижневий огляд курсу біткойн
20:04
Без допомоги - тижневий огляд курсу біткойн

За тиждень біткойн втратив 7,6% капіталізації, вартість опустилася з $ 368 до $ 340. Фон новин підтримку надати не зміг.
Основна дія була зосереджена на початку тижня: понеділок і вівторок, коли курс злетів з $ 368 до $ 346, і в Четвер, коли різноманітність в фон новин принесла Microsoft, зі своєю новиною про початок прийому в оплату певних сервісів біткойн.

У понеділок курс опустився прямо на нижню межу висхідного тренда і завмер на ній, а у вівторок прямо з початку торгів курс впевнено пішов нижче, перетворивши старий канал уже в історію. Причому вівторок на денному графіку дійшов до Фібоначчі 61,8% на рівні $ 350 і впевнено її пробив. Усі останні чотири дні торгів проходили вже під стелею цього рівня. Бики не вжили не однієї спроби пробити його вгору.

day

Особливий шарм в минулий тиждень внесла Microsoft зі своєю новиною про початок прийому біткойн-платежів. До цього моменту курс вже був на межі пробивання дуже важливого рівня в $ 340 вниз, що відвело б його на $ 320, але дана подія викинула курс на $ 20 вгору, відклавши таким чином похід на південь до наступаючого тижня.

day

Тепер правда на H4 графіку намалювався класичний трикутник по напрямку руху зверху вниз і вихід з трикутника можна очікувати в найближчу торгову сесію в понеділок і за законами технічного аналізу, вихід має бути вниз у бік $ 320 для початку. Не тільки верхня межа трикутника тиснула на курс, 20-періодна ковзаюча додатково тиснула ціну вниз.

На H4 графіку 20-ти періодна ковзаюча знаходиться сильно нижче 150-періодної, що надає хорошу моральну підтримку ведмедям.

day

На наступному тижні найімовірніше досягнення рівня $ 320, при пробої його вниз - вихід на $ 300. Рівень $ 300 є дуже потужною і довгостроковій підтримкою, для його пробою продавцям доведеться дуже сильно напружитися. На даний момент пробій цього цінового рівня малоймовірний, однак точніше потрібно буде дивитися ближче до підходу до даного рівня.

Усім попутного тренду!

Джерело Digital Finance

Переглядів: 427 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: огляд курсу біткойн, аналіз біткойн, теханализ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar