Головна » 2014 » Грудень » 13 » Біткойн в порівнянні з гривнею, не говорячи вже за російський рубль, тримається стабільно - огляд курсу
12:59
Біткойн в порівнянні з гривнею, не говорячи вже за російський рубль, тримається стабільно - огляд курсу

Снимок экрана 2014-12-11 в 14.31.00Емоційний постріл після новини від Microsoft, як і очікувалося зійшов нанівець. Курс повернувся до значення, що було до висвітлення події.

Подібний розвиток подій зайвий раз підтверджує, що фундаментальний аналіз на біткойн поки не діє. Актив поки що не дозрів до цього етапу. Як нам здається, дорости він може до наявності фундаментального аналізу років через два, коли компанії не просто будуть оголошувати, що починають приймати біткойн, але і при його прийомі не бігти відразу обмінювати його на фіат. На даний момент подібні новини сприяють тільки збільшенню кількості транзакцій, але ніяк не ціни. Саме тому, новина вийшла - відмінно, постріл на курсі ... Потім всі подумали, а що по суті помінялося для ціни на сьогоднішній день - нічого .... І ціна повернулася назад. Правило «продавай новину» дуже дієва для біткойна.

day

Курс за вчорашній вечір і ніч повернувся назад до значень в районі $ 345, поторкавши при цьому $ 340. Цікава картина сформувалася на денному графіку, через підвищеної волатильності вчорашнього дня намалювалася вічна фігура «Дожі». Правда в нашому контексті надавати їй особливе значення не варто, вона скоріше символ слабкості биків, ніж знак врівноваження покупців і продавців перед зміною тренду.

hour

На H4 графіку курс знову пішов під опір 20-періодної ковзної. На вихідних особливих рухів чекати не варто. Картина все так-же виглядає негативно, бики зберігають за собою можливість спробувати викинути курс в район $ 360- $ 367, але це малоймовірно.

При пробої $ 340 вниз, курс піде прямо на $ 320.

Усім попутного тренду!

За матеріалами Digital Finance

Переглядів: 391 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: теханаліз, огляд курсу біткойна, аналіз біткойна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar