Головна » 2014 » Грудень » 23 » Coinffeine представила платформу для децентралізованої біткойн-біржі
14:51
Coinffeine представила платформу для децентралізованої біткойн-біржі

Coinffeine-photoCoinffeine представила пробну версію свого інноваційного P2P-додатку в Мадриді (Іспанія). Програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом дозволяє анонімно і безпечно купувати і продавати біткойни. При цьому система абсолютно децентралізована.

Coinffeine була заснована в 2014 році чотирма іспанськими розробниками. Вони стали працювати над створенням децентралізованої, анонімної та безпечної біткойн-біржі з високим рівнем довіри. Розробники описують свій продукт як «BitTorrent для біткойнїв», побудований за принципом тимчасової мережі з відкритим вихідним кодом.

Coinffeine - це перший децентралізований біткойн-майданчик. Завдяки інтеграції P2P-додатку, цей сервіс може дозволити банкам і фінансовим установам надавати послуги по роботі з цифровими валютами з урахуванням всіх правових норм.

Coinffeine1

Генеральний директор Coinffeine Алберто Гомес розповів про свій продукт на презентації:

"Продукт ще в розробці, але його вже можна продемонструвати. Найближчим часом наш протокол буде готовий. Ми впевнені в тому, що програмне забезпечення передбачає глибоку інтеграцію в міжнародну біткойн-екосистему. Coinffeine є технологією, яка служить прекрасним прикладом того, як додаток може задовольняти вимоги банків і майбутнього фінансового світу за участю криптовалют".

Іспанський банк Bankinter недавно зробив інвестиції в Coinffeine. Представники банку заявили, що постараються максимально сприяти прискоренню запуску технології. При цьому Bankinter став першим у світі банком, який інвестує кошти в технології на базі біткойнів.

Coinffeine2

В рамках публічної демонстрації нового софту було куплено 0,5 біткойнів. Співзасновник проекту Себастьян Ортега завершив захід, розповівши про теоретичні основи протоколу Coinffeine на базі теорії ігор.

Ексклюзивна група учасників буде першими встановлювати пробну версію програми і брати участь у закритому тестуванні. Тестувати продукт будуть кілька тижнів, після чого на початку 2015 року буде запущено публічне бета-тестування.

Джерело: coinspot

Переглядів: 493 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: Coinffeine, децентралізована біржа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar