Головна » 2014 » Грудень » 19 » Японський «групон» починає працювати з біткойном
17:46
Японський «групон» починає працювати з біткойном

japЯпонський сервіс обміну біткойнів bitFlyer уклав угоду з популярним сервісом бонусів, що дозволить клієнтам отримувати свої виплати в біткойнах. Остання спроба біткойн-біржі привернути увагу японців до біткойнів полягала в укладенні договору з PointTown, великим сайтом для отримання бонусів.

Користувачі сайту можуть отримувати різні винагороди за виконання таких дій, як онлайн-шоппнінг, заповнення клієнтських анкет або підписка на послуги. Винагороди видаються у вигляді бонусних балів, які можна потім витратити в більш ніж 20 магазинах, або в таких сервісах, як iTunes, Amazon, LINE, Rakuten, Suica, T-Point, а також на бонусні милі в ANA. В даний час PointTown пропонує нагороди в розмірі від 0,0211 біткойна за 10000 бонусних очок до 0,2422 біткойна за 200 тисяч очок.

З урахуванням того, що PointTown приваблює в основному технічно просунутих клієнтів, які вже знайомі з концепцією мікроплатежів, рішення про укладення договору з ним є досить розумним.

Повідомлення на сайті PointTown пояснює покупцям концепцію цифрової валюти, зокрема, згадуючи, що вона не обробляється банками і в основному використовується для грошових переказів і міжнародних транзакцій. Компанія також розмістила попередження про те, що ціна біткойнів може змінюватися, і тому користувачі повинні враховувати супутні фінансові ризики.

Для PointTown і bitFlyer це вже не перший досвід співпраці. У вересні 2014 року вони вже організували впровадження опції платежу біткойнами для більш ніж 48000 онлайн-магазинів.

Джерело: forklog

Переглядів: 446 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: біткойн-перекази, біткойн-інтеграція, японія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar