Головна » 2014 » Грудень » 18 » Канадці зможуть оплачувати кредити за допомогою біткойнів
16:47
Канадці зможуть оплачувати кредити за допомогою біткойнів

Канадець Дарвін Рамон створив послугу, яка дозволяє проводити розрахунки за всіма кредитними платежами в криптовалюті. Платформа під назвою YesToBitcoins.com дозволяє погашати кредити на картах American Express, MasterCard і VISA. Поповнення карт інших платіжних систем можливо тільки за допомогою фіатних грошей.

Ініціатива створення сервісу пов'язана з тим, що у вкладників є можливість погашати кредити біткойнами, але банки поки не готові надати їм таку опцію.

Для того, щоб перевести гроші на карту, користувач повинен вибрати тип платіжного інструменту (Visa, MasterCardілі American Express), вказати суму, яку він збирається внести, і підтвердити транзакцію.

Всі перекази здійснюються через Bitpay. Компанія гарантує безпеку переказів, а також здійснює конвертацію криптовалюти в канадський долар. Оплата кредитів проводиться через банк PC Financial Bank.

«Моя мета - сприяти використанню Bitcoin в традиційній економіці», - зазначив розробник.

Сервіс YesToBitcoins.com почав працювати минулого літа. Спочатку він був розрахований на придбання подарункових карт різних брендів, а зараз переорієнтується на біткойн-платежі пов'язані з кредитками.

Джерело: payspacemagazine

Переглядів: 393 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: новини, Bitcoin, Платежні системи, світ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar