Головна » 2014 » Грудень » 17 » «Криптовалюта не підлягає ліцензуванню» - австралійський регулятор
18:57
«Криптовалюта не підлягає ліцензуванню» - австралійський регулятор

20130615-Australia-Bitcoin-Retailer-MillenniusУ Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (АКЦБІ) заявили, що цифрові валюти не є фінансовим продуктом, і тому операторам для їх продажу або зберігання не потрібні ліцензії.

Крім цього, там вважають, що оператору не потрібна ліцензія на надання консультацій третім сторонам щодо цифрових валют або на організацію угоди купівлі-продажу.

Незважаючи на те, що дана новина може викликати радість у деяких користувачів біткойнів, в реальному житті питання про необхідність ліцензії буде залежати від основної мети біткойн-підприємства. Так, підприємства, що здійснюють вивід біткойнів у офіційну валюту, чи інші юридично затверджені фінансові продукти, як і раніше повинні будуть отримувати ліцензії на надання фінансових послуг.

Крім того, АКЦБІ вказує, що компаніям, що здійснюють обмін цифрових валют за «монетарну цінність», можуть також знадобитися ліцензії на надання фінансових послуг.

Хоча послуги по депонуванню біткойнів технічно можуть вважатися фінансовим продуктом, після деякого обговорення було вирішено, що в цілому вони такими не є, і тому вимоги з регулювання фінансових послуг до них не застосовні.

Джерело: Forklog

Переглядів: 443 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: біткойн-інтеграція, австралія, закон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar