Головна » 2014 » Грудень » 17 » Мільйон доларів за біткойн - прогноз Рауля Пала
01:50
Мільйон доларів за біткойн - прогноз Рауля Пала

855997105Ціна біткойна може скласти $ 1 000 000 USD вважає один менеджер, провівши аналіз ринку. Колишній менеджер Global Macro Invest Group Рауль Пал прогнозує ціну біткойн виходячи із порівняння з вартістю золота.

Незважаючи на прогноз вартості біткойна в $ 100 000 або навіть $ 1 млн, Пал попереджає, що інвесторам варто дотримуватися золотого правила й інвестувати тільки ті кошти, які вони можуть дозволити собі втратити. Цікаво, що Пал говорив про вартість біткойна теж саме рік тому, перед тим стрибком ціни криптовалюти. Торік він надіслав листа до головного офісу Global Macro Invest Group з простою рекомендацією для інвесторів: купувати біткойн.

«Якщо ви вклали $ 5000 в біткойн і кожна монета прийшла до золотого еквівалента, наприклад, 100 унцій золота (проте реальний потенціал - 700), то при нинішніх цінах ваші біткойн-інвестиції будуть коштувати $ 3.3 млн. Ось що я називаю хвіст-ризиками. Або це стоїть нуль, або це коштує дуже великих грошей».

Прогноз Пала будується на наступному:
 

«Пропоную дивитися ширше. Один біткойн теоретично повинен коштувати 700 унцій золота або близько $ 1 млн. Існує кінцева кількість, яку було видобуто. Інше залишилося під землею. Ми можемо лише припускати скільки часу піде на видобуток золота чи біткойнів, що залишилися. Заклавши в це просте рівняння вартості золота біткойн, ми отримаємо вартість біткойнів в 1 мільйон доларів. Жоден аналітик не скаже вам цього, і це нормально, а я можу помилятися на 90%. Але навіть у цьому випадку, біткойн буде коштувати не менше $ 100 000».

Джерело forklog

Переглядів: 697 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: прогноз біткойна, прогноз Рауля Пала, ціна біткойна, золото біткойн, біткойн, Рауль Пал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar