Головна » 2014 » Грудень » 23 » NXT хоче стати цифровою основою для всього
15:10
NXT хоче стати цифровою основою для всього

nxtkeyboardНу, або майже все. Поповнивши ряди Ethereum і MaidSafe як ще один претендент на децентралізацію програмної частини інтернету, Nxt як мінімум на один крок попереду своїх конкурентів, адже система вже запущена.

Щоб отримати уявлення про потенційні можливості, які хочуть запропонувати розробники Nxt, можна подивитися на це дерево інтерактивних технологій. Навіть у свій бренд NxtInside, команда заклала основну ідею проекту. Вона полягає в тому, що розробники софта зможуть будувати свої рішення на базі протоколу Nxt.

Древо технологий Nxt
Дерево технологій Nxt

Марка NxtInside призначена для того, щоб сказати покупцеві «що знаходиться під капотом» - це максимально безпечний цифровий протокол для додатків з відкритим вихідним кодом. Команда Nxt не обов'язково наполягатиме на використанні свого товарного знака для позначення користувальницьких грошей. Як говорить один з розробників:

"Не так важливо, зрештою, чи будуть сприймати Nxt як криптовалюту чи ні. NxtInside означатиме, що дане рішення працює на базі технологій Nxt".

Сторонні розробники вже почали опрацьовувати можливість використання Nxt в своїх додатках. Зокрема можна розповісти про проекти в розробці, використовуючи аналогії з відомими брендами:

Аналогія: iTunes, Amazon

- Незабаром планується запуск музичної платформи Melodius, в якій буде реалізований обмін даними на базі блокчейн-технології Nxt та майданчики по продажу цифрового контенту.

Аналогія: eBay

-  У платформі Nxt Freemarket використовується приблизно той же принцип, що і в Melodius, тільки вже для фізичних товарів. У системі буде реалізований інтерфейс для полегшення покупок і продажів в інтересах користувачів, і платформа буде реалізована на принципі P2P-мережі.

Аналогія: Kickstarter і IndieGoGo

- Проект NxtStarter стане краудфандінговою платформою, в якій буде доступний збір коштів як в NXT, так і в біткойнах. Кошти можна буде залучати для фінансування проектів або для благодійності.

Аналогія: Whatsapp

- Nxtty - текстовий мессенджер на базі блокчейна, доступний на iOS і Android. За допомогою програми можна обмінюватися зашифрованими текстовими повідомленнями.

Аналогія: Alboin Online

- У процесі розробки знаходиться багатокористувацька онлайн-гра Lyth, в якій цифрова валюта NXT буде використовуватися як засоб розрахунку.

Один з найсвіжіших релізів NxtInside - хедж фонд, що захищає користувачів від волатильності криптовалюти. Фонд, який отримав назву CryptoCoins, інвестує капітали головним чином у біткойни і базується на NXT Asset Exchange. Ця біржа працює над залученням тих, хто незнайомий з цифровими валютами, і вона дозволяє безпосередньо працювати з євро.

За матеріалами cointelegraph

Переглядів: 485 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: nxt, біткойн, децентралізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar