Головна » 2014 » Грудень » 13 » Сервіс онлайн-чайових ChangeTip отримав $ 3,5 млн інвестицій
04:50
Сервіс онлайн-чайових ChangeTip отримав $ 3,5 млн інвестицій

tipsСервіс мікроплатежів в біткойнов для соціальних мереж ChangeTip отримав $ 3,5 млн в рамках початкового інвестиційного раунду за рахунок підтримки від різних фондів і підприємців, які вірять у перспективи біткойнов.

Перший раунд фінансування стартапу пройшов на чолі з Pantera Capital. Серед інших інвесторів були такі фонди як Bold Start Ventures, Crypto Currency Partners і 500 Startups Адама Дрейпера.

Компанія має намір направити залучені кошти на розширення інфраструктури, а також на подальше розширення клієнтської бази, яка, варто відзначити, і без того постійно зростає з кожним днем. Кілька тижнів тому стартап оголосив, що його сервісом мікроплатежів вже користується понад 30 тисяч чоловік з моменту запуску проекту в грудні 2013 року.

За цей час ChangeTip зробив доступними микроплатежи, або, як їх ще називають, «чайові» (англ. Tips), всім користувачам таких соціальних мереж і сайтів як Twitter, Reddit і YouTube.

CEO компанії Нік Салліван впевнений, що онлайн-платформи, що використовують біткойн, значно спростили створення концепції «соціальних грошей»:

"Феномен мікроплатежів в соціальних мережах, тобто вираження подяки, підкріпленої невеликим цифровим або грошовим подарунком, це наростаюча рушійна сила. Використовуючи ChangeTip, мільйон користувачів можуть «залишити на чай» 1 цент автору контенту, що в підсумку дасть йому 10 тисяч доларів за виконану ним роботу. Таке просто неможливо уявити в рамках традиційних платіжних систем".

Інтернет-чайові - це відмінний наочний приклад переваги використання протоколу біткойнов, що дозволяє здійснювати мікроплатежі, які не може дозволити собі жодна існуюча сьогодні платіжна система огляду на те, що це просто невигідно за рахунок комісій посередникам-обробникам платежів.

Інвестори впевнені, що ChangeTip володіє унікальною можливістю зробити біткойн привабливим для величезного числа користувачів.

За словами CEO Panter Capital Дена Морхед, такі рішення як ChangeTip - це відмінний привід почати використовувати цифрові валюти тим, хто побоювався їх через технічних складнощів.

Нагадаємо, саме ChangeTip дозволяє нам проводити акцію на честь нашого дня народження для наших передплатників в Twitter. Приєднуйтесь і отримуйте біткойни кожен день!

Джерело: coinspot

Переглядів: 300 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: інвестиції, changetip, мікроплатежі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar