Головна » 2014 » Грудень » 15 » Топ-менеджер JPMorgan став фінансовим директором Circle
16:17
Топ-менеджер JPMorgan став фінансовим директором Circle

PaulCampCircleJPMorganПол Кемп, який раніше обіймав посаду директора з управління в департаменті по транзакціях в JPMorgan, тепер працюватиме в якості корпоративного фінансиста і виконавчого віце-президента з фінансових операцій, а також фінансовим директором в Circle. Компанія протягом року підбирала кандидатів, і в підсумку Кемп зайняв цю посаду.

Генеральний директор Circle Джеремі Аллер заявив, що Кемп буде ключовим членом команди по контролю над фінансовою архітектурою і буде займатися переговорами з інвесторами, регуляторами і широким спектром учасників, індустрії яких Circle прагне підключити до своєї платформи.

На думку Аллера, Кемп зможе вкласти в компанію багатий досвід і знання, зібрані під час роботи в банківській системі, в тому числі, в Deutsche Bank під час створення євро.

Кемп поповнив ряди фахівців, які прийшли з традиційного фінансового світу, в світ цифрових валют. У жовтні колишній керівник Комісії з бірж і цінних паперів (SEC) Артур Левітт приєднався в якості консультанта до поради BitPay і Vaurum (пізніше перейменований в Mirror). Минулого місяця експерт з фінансів і член впливової банківської сім'ї Метью Меллон став на громадських засадах керувати Палатою цифровий комерції.

Аллер часто згадував двадцятирічний досвід роботи Кемпа у банківській і фінансовій системі, в тому числі, про його роботу в JPMorgan, Deutsche Bank і Bank of America. Кемп залишив свій пост в JPMorgan на початку цього року.

Крім того, Аллер особливо підкреслює роль Кемпа у розвитку інфраструктури євро під час його роботи в Deutsche Bank. З моменту розвитку євро в 1990-х роках і до зростання на початку 2000-х Кемп спостерігав за тим, як формується нова валютна система.

Генеральний директор додав, що «є дуже хороший шанс», що більшість підприємств, які проводять глобальні транзакції з компаніями або кінцевими споживачами в Єврозоні, будуть довіряти платформі, у розвитку якої брав участь Кемп.

Джерело: Coinspot

Переглядів: 440 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: призначення, Circle, jpmorgan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar