Головна » 2014 » Грудень » 23 » Торрент для біткойнів розроблений іспанським стартапом
16:54
Торрент для біткойнів розроблений іспанським стартапом

shutterstock_166833299Іспанський криптовалютний стартап Coinffeine продемонстрував демо-версію, що знаходиться в процесі розробки р2р-платформи для обміну біткоінів.

Децентралізована біржа з відкритим кодом дозволить користувачам купувати і продавати біткойни в умовах повної анонімності і минаючи будь-які централізовані установи. Coinffeine називає свій протокол «новаторським» і стверджує, що він дозволить банкам та іншим офіційним фінансовим організаціям пропонувати кріптовалютні послуги «з усіма юридичними гарантіями».

Однак, що набагато важливіше для звичайних користувачів, дана технологія дозволить обмінювати біткойни на речові гроші безпосередньо в інтернеті, минаючи посередників на зразок Bitstamp або нині непрацюючої Mt. Gox. Завдяки можливості зв'язуватися безпосередньо з іншими користувачами і проводити обмін безпосередньо по даному протоколу його вже встигли назвати «торрент для біткойнів».

Додаток знаходилося в розробці більше року. За твердженням компанії, він отримав підтримку як спільноти користувачів біткойнів, так і організацій банківського та фінансово-технічних секторів. Генеральний директор Coinffeine Альберто Гомес заявив на презентації в Мадриді, що впевнений у великій значимості свого продукту для всієї біткойнової екосистеми.

За його словами,

«Coinffeine - це технологія, яка може служити ідеальною правовою базою, за допомогою якої банки можуть вже зараз перейти в світ економіки майбутнього, яку представляє криптовалюта».

Гомес підкреслив, що нова технологія надасть банкам можливість увійти в простір криптовалют, минаючи всі недоліки, неминучі в централізованій біржовій системі.

Протокол заснований на теорії ігор і використовує концепцію контактів, звану «каналом мікроплатежів». Для забезпечення чесності та стимулювання завершення транзакції використовуються депозити обох сторін, які в ній беруть участь.

Відвідувачі презентації отримали промо-коди, за допомогою яких зможуть встановити демо-версію цього додатка. Це дозволить їм взяти участь у тестуванні платформи до офіційного запуску її бета-версії, яке призначене на початок 2015 року.

Джерело: Forklog

Переглядів: 559 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: Coinffeine, біржі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 anatdrab • 20:35, 18.06.2019
bye
avatar