Головна » 2014 » Грудень » 16 » У Microsoft великі плани на біткойн
13:57
У Microsoft великі плани на біткойн

Microsoft-CEO-Satya-Nadella«Наша галузь не поважає традиції - вона поважає тільки інновації».

З цими словами генеральний директор Microsoft Сатья Наделла прагнув надихнути свою команду напередодні звітного 2015 року, зазначивши, що протягом тривалого періоду компанія втрачала престиж свого глобального бренду, відстаючи від таких гігантів індустрії, як Facebook і Google.

Для комерційного директора BitPay Сонні Сінгха, рішення Microsoft прийняти біткойни - це частина стратегії, покликаної змінити негативний тренд. Поки що Вашингтонська компанія додала функцію прийому біткойнів лише для американських покупців товарів, і Сінгх припустив, що Майкрософт вже готується підтримати інноваційну технологію більш агресивно.

Сінгх повідомив CoinDesk:

"У Microsoft далекосяжні плани щодо біткойнів, BitPay і блокчейна. Цифрові товари для споживачів США - лише перший логічний крок, але вони хочуть розширюватися далі, в Європу і по всьому світу, а також включити інші свої продукти в цю програму".
 

Сінгх відзначив, команда Майкрософт дала зрозуміти всю серйозність наміру підтримки біткойнов і словом і ділом. Як стверджує Сінгх, схоже що Майкрософт повна ентузіазму щодо біткойнов, «від малого до великого».

«У них вже є глобальний план з нашою участю,» - сказав Сінгх. «Вони вже продумали розгортання всього плану на 4 кроки вперед, так що у своїй роботі вони дійсно дуже інноваційні, дуже агресивні і дуже послідовні.»

Далі колишній віце-президент з продажу Jumio зазначив, що Майкрософт дуже бадьоро просувався в інтеграції біткойнів, напередодні свят. Акаунти Майкрософт тепер можуть бути поповнені за допомогою біткойнів і використані для покупки додатків, ігор і відео на платформах Windows, Windows Phone і Xbox.

Нотатки Сінгха пізніше були підтверджені повідомленням у блозі, опублікованими самою Microsoft в цю п'ятницю, в якому компанія відзначає, що давши користувачам можливість здійснювати покупки за допомогою біткойнів, вони мають надію бути «на передньому краї» у поширенні технології.

Встигнути до різдва

Сінгх відзначив, що команда виконавців BitPay вперше зустрілася з Майкрософт в Сіетлі 3 місяці тому, де вони провели двогодинну бесіду з їх виконавцями, фахівцями з продуктів та інженерами.

«Вони вже виконали домашню роботу на тему біткойнів і більше цікавилися безпосередньо BitPay,» - пояснює Сінгх. «Після цього, вони дійсно відчули себе впевнено і захотіли почати працювати якомога швидше.»

Він також стверджує, що інтеграція була зроблена відразу ж після зустрічі, «навіть ще до підписання контрактів». Потім робота була продовжена під час листопадових канікул, були підписані контракти і виконані вимоги принципу знай-свого-клієнта.

Сінгх підкреслив, що його вразила швидкість Майкрософт, називаючи їх рух по роботі над ініціативою «дуже вражаючим».

«Вони хотіли встигнути закінчити частину робіт з цифровим товарам до свят, адже Xbox, очевидно, - відмінний подарунок до Різдва», - сказав він.

Інтерес до технології блокчейна

Відзначаючи, що Майкрософт має намір інтегрувати прийом платежів в біткойнах як частину «першої фази» більш великого плану, Сінгх вважає, що компанію також цікавить і інновація, що лежить в основі біткойнів і його глобальна мережа переказів.

«Очевидно, що вони думають над тим, для чого ще цю технологію можна застосувати», - каже він, «І усвідомлюють які можуть бути можливості на найближчий рік-два з нашою технологією.»

Сінгх підтвердив, що його команда має намір тісно співпрацювати з Майкрософт в їх планах по розширенню сфери інтересів, враховуючи наявні у BitPay представництва в Європі, Північній і Південній Америці.

З приводу того, як компанії вдалося тримати інформацію в секреті до моменту запуску, Сінгх відзначив професіоналізм своєї команди, підвівши підсумок:

"Робота велася так посилено і була закінчена так швидко, що на витік інформації просто ні в кого не було часу".

Джерело: bitnovosti

Переглядів: 508 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: BitPay, microsoft | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar