Головна » 2014 » Грудень » 18 » Ford назвав біткойн трендом 2015
19:50
Ford назвав біткойн трендом 2015

Втретє компанія Ford випустила щорічну доповідь про світові тенденції, в якому описала зростаючий вплив так званого покоління Z, чий час випав на епоху технологічного буму. Як одну з найбільш популярних тенденцій цього покоління, автори доповіді «Looking Further with Ford 2015 Trends» виділили криптовалюту біткойн. На думку фахівців Ford, біткойн став одним з важливих інструментів життя сучасної людини.

Директор відділу дослідження глобальних споживчих тенденцій і прогнозування в Ford Motor - Шеріл Коннеллі пояснила, що в доповіді розглядається прогнозування можливих користувацьких тенденцій на 2015 рік, які компанія збирається враховувати в своїх комерційних активностях в майбутньому, щоб не залишитися позаду прогресу.

Цікаво, що біткойн згадується в доповіді поряд з такими інноваціями, як Apple Pay і Google Wallet. Як показали дослідження, саме ці три технології в майбутньому році будуть активно розвиватися і вплинуть на сучасну культуру. За прогнозами, кількість користувачів мобільних платежів зросте до 450 мільйонів осіб уже до 2017 року. А біткойн, як відомо, має всі шанси стати ідеальним способом оплати мобільних покупок. Фахівці навіть наводять приклад біржі Coins.ph, яка дозволяє максимально спростити процес оплати покупки в інтернеті через мобільний пристрій.

Джерело: Bitcoininfo

Переглядів: 481 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: тенденції 2015 року, біткойн, FORD, покоління Z | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar