Головна » 2014 » Грудень » 13 » Microsoft почала приймати до оплати біткойн
10:50
Microsoft почала приймати до оплати біткойн

microsoft_681Комп'ютерний гігант Microsoft додав біткойн в якості способу оплати різного цифрового контента своїх онлайн-платформ. Тепер в біткойнах можна внести платежі за ігри та передплати Xbox і різний мобільний контент.

За інформацією на сайті компанії, клієнти тепер можуть використовувати біткойн, щоб додати гроші на свої рахунки, які можна використовувати для покупки контенту, такого як додатки, ігри і відео. Причому, покупки можна робити на всіх основних платформах Microsoft: Windows, Windows Phone і Xbox. От тільки, поки ця опція на жаль доступна тільки жителям США (один з користувачів Reddit написав, що також зміг поповнити акаунт з Австралії).

Несподіване оголошення компанії, яке застало всіх зненацька, стало результатом інтеграції магазину Microsoft з біткойн-процесором компанією BitPay. Це, безумовно, додає ще одного вельми крупного технологічного гравця в екосистему біткойн-економіки. Причому, Microsoft стане найбільшою на даний момент компанією, що приймає біткойни - комп'ютерний гігант може похвалитися ринковою капіталізацією понад $ 380 млрд і річним доходом понад $ 70 млрд.

Первісна інтеграція носить лише частковий характер: біткойнами можна поповнювати рахунок, але поки не можна використовувати для прямих покупок. Однак, компанія заявляє, що передбачає більш широку і повсюдну інтеграцію в майбутньому. Однак, початок покладено, і це працює вже зараз.

microsoftdigital

Представник Microsoft пояснює:

     "Ви можете використовувати біткойни, щоб додати гроші на свій рахунок Microsoft, а потім придбати зі свого рахунку цифрові товари в інтернет-магазинах Microsoft. В даний момент, Ви не можете використовувати біткойн, щоб напряму купити продукти і послуги Майкрософт".

Bitcoin Blog Image 1

Сторінка також містить інструкції з поповнення облікових записів користувачів за допомогою біткойнів, в тому числі докладно описує кроки для настільних і мобільних користувачів. Microsoft описує споживчі характеристики використання біткойнів в якості способу оплати, зазначивши в тому числі незворотність транзакцій.

microsoft1

Крім того, міститься попередження, що клієнти, які додають гроші на свої рахунки за допомогою біткойнів, не матимуть можливість відшкодування після проведення операції. У випадку помилкової транзакції, рекомендується звернутися в сервісну службу Microsoft з даними про транзакції з блокчейна.

Представник від BitPay підтвердив, що інтеграція є частиною майбутнього (великого) офіційного анонсу, і сказав, що на даний момент поки не може висвітлити всі деталі в подробицях.

Джерела: Microsoft, Coindesk, Bitnovosti

Переглядів: 651 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: BitPay, сервіси, оплата біткойнами, XBOX, важливе, біткойн, microsoft | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar