Головна » 2014 » Грудень » 19 » Overstock чекали від біткойна більшого
18:07
Overstock чекали від біткойна більшого

Одним з перших інтернет-ритейлерів, інтегрувавших криптовалюту і давшим можливість своїм покупцям розраховуватися в біткойнах, став сайт Overstock.com. У перші ж місяці роботи сайту з біткойном, керівник Overstock Патрік Бірн кілька разів публікував приголомшливі результати. Сьогодні компанія підвела ще одні проміжні підсумки.

З'ясувалося, що біткойн не зовсім виправдав очікування Бірна.

Після того, як глава Overstock побачив продажу на суму понад 124 тисяч доларів в біткойнах за перші кілька днів, він припустив, що якщо все піде такими ж темпами, компанія заробить до кінця року 15-20 мільйонів доларів в еквіваленті біткойн. Уже в травні 2014 Патрік Бірн переглянув свої прогнози. Реальна сума продажів за біткойн до кінця року склала не більше 3 мільйонів. З січня по грудень можливістю оплатити товар біткойнами скористалися близько 11 тисяч клієнтів, що набагато менше первинних прогнозів компанії. Однак, стримане зростання все-таки є, а значить, укупі з пониженням волатильності, bitcoin-економіка входить у фазу стабілізації.

Джерело: Bitcoininfo

Переглядів: 515 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: біткойн-інтеграція, Overstock, продажа за біткойни, підсумки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar