Головна » 2014 » Грудень » 22 » Reddit вводить власні грошові одиниці Reddit Notes
17:42
Reddit вводить власні грошові одиниці Reddit Notes

reddit-notesСоціальний новинний сайт Reddit оголосив про введення власних грошових одиниць - Reddit Notes. Про це повідомляється в офіційному блозі сервісу.

Нова Криптовалюта буде називатися Reddit Notes. Її розробники планують роздати 950 тисяч нових одиниць у вигляді випадкової лотереї серед постійних користувачів сайту. Щоб мати можливість опинитися серед щасливих володарів нової криптовалюти, користувачі повинні були проявляти активність на сайті до 30 вересня 2014 (дата першої згадки про проект).

Ніяких подробиць юридичних і технологічних аспектів Reddit Notes команда сайту поки не розкрила, рівно як і деталі прив'язки грошових одиниць до часток у компанії, про яку заявляв генеральний директор Reddit Ішан Вонг раніше.

redditnotes

Компанія пообіцяла, що нова інформація про проект з'явиться вже на початку наступаючого року, а поки вони готові почути всі пропозиції і думки користувачів з приводу Reddit Notes в спеціальному розділі Reddit, присвяченому новій криптовалюті - r / redditnotes.

Наприкінці вересня Reddit отримав інвестиції в розмірі 50 мільйонів доларів, і Ішан Вонг пообіцяв, що частина цієї суми буде відкладена і повернена спільноті. Тоді ж він вперше поділився подробицями нового виду електронних грошей сайту.

Джерело: redditblog

Переглядів: 437 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: Reddit Notes, reddit, криптовалюта Reddit, криптовалюти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar