Головна » 2014 » Грудень » 18 » У 450 біткойн-АТМ на Філіппінах з'явилася функція зняття коштів
21:07
У 450 біткойн-АТМ на Філіппінах з'явилася функція зняття коштів

11404Філіппінський сервіс з обміну та переказів біткойнів Coins.ph додав послугу «миттєвого переказу» в список своїх опцій, що дозволить одержувачам знімати надіслані кошти прямо в банкоматі.

За допомогою мобільного додатку компанії клієнти по всьому світу можуть направляти біткойни прямо з банкомату, а їхні друзі або родичі зможуть тут же знімати їх. Гроші також можуть направлятися з балансів на веб-гаманцях Coins.ph. Для здійснення такої послуги фірма об'єднала зусилля з сервісом eGive Cash філіппінського Security Bank. Будь-яка людина, що отримує гроші за допомогою цього сервісу може знімати готівку в будь-якому з банкоматів цього банку. По всій країні налічується 450 таких банкоматів, і для користування послугою не потрібна ні карта, ні банківський рахунок.

Подібний сервіс є першим у своєму роді, і фірми таким чином проводять його випробування і порівняння з традиційними послугами з переказу коштів. Компанія працює над розширенням мережі своїх банкоматів.

Для користування послугою достатньо вибрати функцію «ATM Pickup / eGive Cash» (зняття готівки в банкоматі) у своєму веб-гаманці, а одержувачу буде направлено смс-повідомлення з шістьнадцятизначним кодом. Відправнику на електронну пошту окремо направляється чотиризначний пароль, який він повинен самостійно повідомити одержувачу. Далі одержувачу достатньо буде натиснути на Enter і eGive Cash на будь-якому банкоматі, які беруть участь в сервісі, а далі ввести код, пароль і точну суму переказу.

Coins.ph використовують дворівневу систему підтвердження для відправки по мережі eGive Cash. Це передбачає верифікацію по електронній пошті і посвідчення особи, однак не вимагає введення адреси або номера телефону. За один день можна відправити від 500 до 10000 філіппінських песо (від 11,20 до 223,80 доларів за курсом на день написання статті), а за місяць - до 100000 філіппінських песо (2235 доларів). При цьому середня заробітна плата на Філіппінах дорівнює 280 доларам на місяць.

Також крім банкоматів Coins.ph має мережу з понад п'яти тисяч точок отримання готівки. Також є можливість направити гроші в будь-яку філію 24 банків безкоштовно, або оформити їх платну пряму доставку. Крім цього передбачається можливість додавати кошти на банківську картку або на телефонний рахунок.

Джерело: forklog

Переглядів: 503 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: біткойн-перекази, філіппіни, біткойн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar