Головна » 2014 » Грудень » 19 » У Каліфорнії відкрито «Університет Блокчейна»
17:56
У Каліфорнії відкрито «Університет Блокчейна»

Screen-Shot-2014-12-15-at-10.55.30-AMВчора в коворкінгу Consensus (Маунтін-В'ю, Каліфорнія) відбулося відкриття «Університету Блокчейна».

Даний захід складався з кількох презентацій, які мали мету ознайомити відвідувачів з навчальною програмою та обгрунтувати для них необхідність навчання в області розробки додатків для біткойн-блокланцюгів.

На відкритті були присутні близько 75 осіб. Спонсорами заходу виступили компанії Koinify, Skuchain і China Fortune Land Development (займається інвестиціями в нерухомість). Навчання «курсом по блокланцюгам для серйозних розробників» в «Університеті Блокчейна» почнеться 10 січня 2015 і триватиме десять тижнів.

Перша половина програми буде сконцентрована на основах створення додатків (наприклад, оглядача блокланцюга), а друга половина буде присвячена розробці децентралізованих додатків з використанням технології блокланцюга для створення механізму публічних трастів.

Курс буде безкоштовним, хоча потенційним слухачам необхідно мати певний досвід в розробці ПЗ. Запис на курс здійснюється до кінця грудня.

Джерело: forklog

Переглядів: 407 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: Університет Блокчейна, біткойн, Каліфорнія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar