Головна » 2014 » Грудень » 16 » Вечірній огляд курсу біткойн - добре стоїмо
23:30
Вечірній огляд курсу біткойн - добре стоїмо

Снимок экрана 2014-12-15 в 20.38.03Як це періодично буває, ми вже 6-й день знаходимося в боковику, діапазон нинішньої консолідації проходить від $ 337 до $ 347. Поступово знижуючись.

На H4 графіку видно чіткий трикутник і якщо нічого дану формацію не зіпсує, то вихід з нього можна чекати вниз завтра під час денної торгової сесії. За сьогоднішній день картина в більш позитивну сторону не змінилася, настрій в значній мірі ведмежий. В якості цілей продавців все так-же маячить район $ 320.

day

У покупців шанси змінити ситуацію в свою сторону мінімальні. Навіть якщо, вони щось і зроблять, то рух вгору обмежено опором Fibonacci 61,8%, а так-же потрібно враховувати наявність опору у вигляді 20-ти періодної ковзної. Проте на даний момент "бики" зовсім відпустили ситуацію на волю випадку.

day

На денному графіку можна побачити канал, в якому відбувається зниження і на даний момент ми знаходимося біля нижньої його межі. В принципі, цей факт теж можна трактувати на користь "биків", але якщо враховувати, що цей канал вельми невиразний, то великого значення йому надавати не варто.

З усіх факторів можна зробити висновок, що зниження курсу продовжиться найближчим часом. Шанси у "биків" поміняти ситуацію, якщо і є, то дуже обмежені.

Усім попутного тренду!

Джерело Digital Finance

Переглядів: 459 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: огляд курсу біткойн, теханаліз, аналіз біткойн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar