Головна » 2014 » Грудень » 18 » Зниження ціни біткойн скоро закінчиться
20:55
Зниження ціни біткойн скоро закінчиться

lowendОстаннім часом біткойн починає здаватися дуже поганим інвестиційним об'єктом для сторонніх спостерігачів або гравців на підвищення. Але етап продажу вже майже підійшов до кінця.

Протягом декількох днів очікується оновлення ринкових трендів, яке змусить трейдерів забути про події останніх місяців.

Як повідомлялося раніше, часовий інтервал з 17 по 29 грудня був відзначений як «високоенергетичний» період, який найімовірніше покладе край грі на зниження. Однак, 17 грудня вже настало, і торги закрилися на позначці 325 $, що досить близько до передбаченої ціною в 316 $.

c1

На даному графіку, складеному днем раніше, червона стрілочка вказує на підтримку тренда при 325 доларах. Саме це і відбулося, після чого ціна передбачувано виросла до 326 доларів. Більш докладний розгляд, однак, говорить про те, що ця ціна збігається з парою третьої арки (див. Вище і нижче).

с2

Це досить незвично, оскільки вказує на зону, де може виникнути суттєва підтримка. З іншого боку, у разі, якщо ціна увійде в пару третьої арки, це свідчитиме про подальший розвиток тренда, що ослабився.

Згідно хвилям Еліотта, у разі початку п'ятої хвилі (підвищувальний ринок) повинно спостерігатися формування чітко виражених хвиль вперше з листопада 2013 року. При збільшенні масштабу графіка до трихвилинний інтервалів виявилася цікава тенденція (див. Графік нижче).

с3

Очевидно наростання п'яти хвиль, проте їх точна вираженість під деяким сумнівом. Можливо, ціна в 326 доларів позначила кінець нинішнього тренда, який очікували настільки багато протягом останніх тижнів. Поки ще рано починати грати на підвищення, однак цей момент може настати з дня на день.

Джерело: forklog

Переглядів: 503 | Додав: DrBitCoUAgroup | Теги: біткойн, теханаліх | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar