Головна » 2014 » Грудень » 17

Через різке падіння курсу рубля в останні дні російські банки зіткнулися з напливом вкладників і дефіцитом готівки. У деяких банках можна отримати депозит, тільки записавшись за кілька днів.

Якщо у вівторок, 16 грудня, в банках вишикувалися черги за валютою, то вже в середу клієнти прийшли закривати свої рублеві внески.

В офісі Московського кредитного банку в Перово до 11:00 17 грудня вишикувалася черга з вкладників, що бажають закрити свої депозити. Співробітник банку просив замовляти вклади від 1 тис. Руб. заздалегідь, також намагався переконати клієнтів не забирати гроші і пропонував відкрити вклад на три місяці під 20% річних.

У кол-центрі МКБ кореспонденту РБК повідомили, що внесок до 100 тис. Руб. можна закрити відразу, а ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

Скорочення запасів валюти може змусити Банк Росії почати розпродаж своїх запасів золота, повідомляє Bloomberg. За даними агентства, трейдери вже закладають у ціну дорогоцінного металу можливість продажу російського золота

«Ситуація в Росії критична; з урахуванням санкцій і різкого падіння цін на нафту, їм, можливо, доведеться пустити в хід золоті резерви. Якщо це станеться, ціни на золото підуть вниз », - повідомив Bloomberg Кевін Ман, глава Hennion & Walsh Asset Manage ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

20130615-Australia-Bitcoin-Retailer-MillenniusУ Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (АКЦБІ) заявили, що цифрові валюти не є фінансовим продуктом, і тому операторам для їх продажу або зберігання не потрібні ліцензії.

Крім цього, там вважають, що оператору не потрібна ліцензія на надання консультацій третім сторонам щодо цифрових валют або на організацію угоди купівлі-продажу.

Незважаючи на те, що дана новина може викликати радість у деяких користувачів біткойнів, в реальному житті питання про необхідність ліцензії буде залежати від основної мети біткойн-підприємства. Так, підприємства, що здійснюють вивід біткойнів у офіційну валюту, чи інші юридично затверджені фінансові продукти, як і раніше повинні будуть отримувати ліцензії н ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

855997105Ціна біткойна може скласти $ 1 000 000 USD вважає один менеджер, провівши аналіз ринку. Колишній менеджер Global Macro Invest Group Рауль Пал прогнозує ціну біткойн виходячи із порівняння з вартістю золота.

Незважаючи на прогноз вартості біткойна в $ 100 000 або навіть $ 1 млн, Пал попереджає, що інвесторам варто дотримуватися золотого правила й інвестувати тільки ті кошти, які вони можуть дозволити собі втратити. Цікаво, що Пал говорив про вартість біткойна теж саме рік тому, перед тим стрибком ціни криптовалюти. Торік він надіслав листа до головного офісу Global Macro Invest Group з простою рекомендацією для інвесторів: купувати біткойн.

«Якщо ви вклали $ 5000 в біткойн і кожна монета прийшла до золотого еквівале ... Читати далі »

Переглядів: 695 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

bcc6Влада Естонії підтвердили свою позицію щодо податку на додану вартість, що справляється при угодах з біткойнов. Дана думка була висловлена податковою службою країни перед черговим засіданням Європейського Суду з даного питання.

Сам процес почався в червні, після того, як шведські регулюючі органи постановили, що не можуть прийняти рішення власними силами.

Вони звернулися до Європейського Суду з проханням вирішити суперечку між шведською податковою службою та приватною особою Девідом Хедквістом. Сутність питання полягає в тому, чи застосовується ПДВ до біткойнів згідно з директивою ЄС, за якою ПДВ обкладається будь-яка транзакція. Згідно Хедквісту, який є модератором скандинавського розділу bitcointalk.com і є членом декількох біткойн-спільнот, для біткойнов повинно бути зроблено виня ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

featured-chinaBaiduBitcoin-1146x640Колишній заступник директора центробанку Китаю Ву Сяолінь заявила, що цифрові валюти, наприклад, біткойн, можуть співіснувати з фіатними валютами.

Вона є членом постійної комісії Народного Конгресу і віце-головою комітету з фінансових та економічних справ. Дана заява стала першим офіційною згадкою цифрової валюти на китайському заході подібного масштабу - засідання проходило на тему «Цифрова валюта: від інформаційної мережі до мережі цінностей».

Ву є одним з найбільш високопоставлених китайських чиновників, яка зробила заяву стосовно біткойнів, і першою, хто почав обговорення цього питання на офіційному рівні. Раніше генеральний директор центробанку Чжоу Сяочань заявив, що банк не планує забороняти біткойн.

... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

time-incTime Inc, видавець більше 90 журналів, в тому числі найвідомішого журналу Time, в даний час приймає Bitcoin для оплати підписки.

Інтеграція стала можливою завдяки партнерству з каліфорнійським біткойн-процесором Coinbase.

Виконавчий віце-президент споживчого маркетингу Time, Лінн Біггар, каже, що компанія прагне зробити оплату простішою для споживачів. Придбання підписки на популярні журнали за біткойни, на погляд компанії, дуже зручно, особливо для міжнародної аудиторії.

Біггар каже:

«Ми завжди шукаємо способи, щоб зробити підписку простішою для споживачів, дати їм можливість взаємодіяти з нашими брендами. Ця пілотна програма дасть біткойн-користувачам зручний і простий спосі ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

art-89198_1280Значення ціни біткойн становить $ 321, втрати за день склали 4,17%. Імовірна невелика консолідація на достугнітом рівні.

Торги пройшли за планом, ведмеді реалізували всю свою перевагу і спокійно продавлювали весь день курс до межі в районі $ 320. Від покупців не чути було ні звуку. На H4 графіку курс практично без відкатів йшов вниз. На даний момент ми досягли першої межі зниження, наступна йде в районі вже $ 300, як ми і писали в наших минулих оглядах.

h

На даному рівні в районі $ 320 ми можемо побачити період консолідації, який, як часто це буває може протривати до кінця тижня. Дуже часто після подібних рухів йдуть невеликі відкати приблизно на третину значення падіння в ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: DrBitCoUAgroup | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)